Spiller harmonika og instruerer til folkedans og sanglege.

 

" Den Økologiske Jukebox ".
Musikalsk børneunderholdning.
En stor flot kasse 1 1/2 x 1 m. står på markedspladsen, i supermarkedet eller i storcenteret.

Vælg et nummer, indkast 2 kr. og tryk på en knap. Et gardin trækkes fra og jeg spiller nummeret på harmonika og synger dertil. Indkastes 20 kr. vil Troldmanden fra Samsø komme frem og udføre et af hans berømte tryllenumre.  

En sommerunderholdning der er absolut værd at prøve. Har været til stor morskab på flere markedspladser.


 

Redigeret d. 20. juni. 2024.

Jeg kommer gerne ud i Børnehaver og Dagpleje/ vuggestuer og synger og  instruerer til sangleje, samt spiller  på Harmonika og Guitar  m.m.  alene.  Jeg krydrer det med nogle få tryllenumre.                                                                                                                                 Det koster 2500. kr. for en god time.

 

I kan også købe en Koncert for børn med familien.

En time koster på Fyn 3500 kr.

Det er dog længe siden vi har været igang sammen, men kan tages op igen.

En blandet musikoplevelse bliver leveret af Jens Salomonsen og Jalde Amundsen. Det er sange som Oles Nye Autobil, Den lille frække Frederik, Fy Fy skamme, Min Kat den danser Tango og Hvem vil ikke gerne være Kat ( Aristokat ). Sangene leveres af Jens og krydres af harmonika og guitar m.m.  Jalde bakker op med spil på sin kæmpe kontrabas til de dejlige børnesange.

Til nogle af sangene får børn lov til at spille med i orkesteret.

Det er musik for både små og store. Ta` jeres bedsteforældre eller mor og far med, de vil også nyde det.  Ingen øreskader eller tinitus ! Det er akustisk musik, derfor max. 100 personer, så kan alle høre.

Jens` musik baggrund :

Helt tilbage til jeres bedsteforældres tid spillede jeg guitar og sang i børnehaver og fritidshjem. Senere spillede jeg på klaver for de (dengang gamle) på plejehjem og i dagcentre. Så tog harmonikaen over med spillemandsmusik. Senere musiklærer og ekspermenterer nu med forskellige instrumenter og mange former for musik.

Jaldes musik baggrund :

Han siger : Lige siden jeg var ganske lille, har jeg spillet musik. Jeg elsker at være sammen om at skabe musikalske oplevelser. Jeg har bl.a. spillet på gryder og papkasser, trompet, trommer, klaver, saxofon, sugerør, mælkebøtter, gulerødder, guitar og bas.