Bondegårdsbesøg.                                                                                         

Redigeret d. d. 21. november.

Jeg starter op med bondegårdsbesøg igen i November måned, efter en lang pause pga. mange cirkusforestillinger , henover sommeren. Jeg skriver på facebook senere !

Er i en lille gruppe max 8 personer. Men oplevelsen er størst ved 4-5 personer. Jeg viser dyr frem og I får lov at røre ved mange. Mine tider er Kl.10 og kl.15 - 16 tiden. Både hverdage og weekend.  En god time koster for 1, 2 eller 3. personer 150 kr. ialt.  4 personer 200 kr. derudover 25 kr. pr. stk.    Ring eller sms for flere oplysninger på 40252095.      Se hvad jeg har af dyr nu :

To ponyer, to æsler, to grise. fem geder , et kid, flere duer, to kalkuner, to påfugle med unger. Fem løbeænder, to hvide landænder , 3 andre ænder.  Tre haner, mange  høner med kyllinger, fem marsvin, to kaniner. Forskellige duer samt kanarriefugle, rigsfugle og zebrafinker. Tre rotter, to mus , to katte og en hunde, samt nogle eksotiske dyr ,eks. Vandrende pinde og fem børnebørn.  HOV !

Bondegården på Hjul.

Jeg kommer ud på jeres institution/børnehave/ dagplejer /skole for kun 1500 kr. for en formiddag.

Medbringer dyr efter aftale.  Ring og få flere oplysninger på 40252095

 

Billederne er ikke opdateret.  Jeg har optrådt med Ildere, geder, ænder og et hav af dyr i de mere end 30 år, jeg har været på banen. Hunden Alfredo var vidunderlig og blev 13 år og Elvira blev også 13 år og optrådte til det sidste. Solomio er lige aflivet pga. Kræft. den døde d. 11. nov. og er begravet ved siden af Elvira. 10 år har den optrådt.

 

Dyr i mit Cirkus år 2016 og 2017.

 Cirkushunden Elvira er 10 år, men er stadig med i forestillingen.  Hunden, "Den flyvende Søpølse fra Ollerup " Solomio  er i fuld vigør. Der foruden har jeg to pragtfulde høns, flere rotter. Ænderne Nip og Nap under oplæring og selvfølgelig Grisen Maren Malkeso, Maren er en fin dame som går på rød løber. Og så er der den MUsikalske Marinus (Canadisk Minigris.)

Maren er død. Årsag ukendt, den holdte op med at spise.

Oktober 2017.  Jeg optræder med kalkunen "Kalinka" og grisen Hr. Iversen er et år og har gjort det godt her i sommer. Mine 2 hunde Elvira og Solomio. Hr. Hansen en dejlig hane og så er der 4  rotter på slap line.