11.Jan. 2021. Jeg tager i mod besøg af 4 fra samme familie på min Bondegård hvis I vil hilse på dyr. Ring eller sms for flere oplysninger på 40252095. Se hvad jeg har af dyr nu . jan. 2021 på Dyre Pension.

 

Bondegården på Hjul.

Jeg kommer ud på jeres institution/skole for kun 1500 kr. for en dag.

Medbringer grise, geder, evt et æsel samt kalkun, ænder, høns, rotter og 2 hunde.  Ring og få flere oplysninger på 40252095

Billederne er ikke opdateret.  Jeg har optrådt med Ildere, geder, ænder og et hav af dyr i de mere end 30 år, jeg har været på banen. Hunden Alfredo var vidunderlig og blev 13 år, og optrådte til det sidste.

 

Dyr i mit Cirkus år 2016 og 2017.

 Cirkushunden Elvira er 10 år, men er stadig med i forestillingen.  Hunden, "Den flyvende Søpølse fra Ollerup " Solomio  er i fuld vigør. Der foruden har jeg to pragtfulde høns, flere rotter. Ænderne Nip og Nap under oplæring og selvfølgelig Grisen Maren Malkeso, Maren er en fin dame som går på rød løber. Og så er der den MUsikalske Marinus (Canadisk Minigris.)

Maren er død. Årsag ukendt, den holdte op med at spise.

Oktober 2017.  Jeg optræder med kalkunen "Kalinka" og grisen Hr. Iversen er et år og har gjort det godt her i sommer. Mine 2 hunde Elvira og Solomio. Hr. Hansen en dejlig hane og så er der 4  rotter på slap line. 

 

 


I starten af august 2013 købte jeg en Mini Gris (Vietnamesisk Hængebugsvin) som hedder Maren." Maren Malkeso ".  Maren har efterhånden rejst en del, været på Bornholm 3 gange og optræde. Den har også været i Jylland og Sjælland flere gange, samt store dele af Fyn. Hun er en dejlig gris og har mødt et hav af dejlige mennesker.

Den nåede også at komme i Bornholmsk tidende og TV.

Se også Cateringreklame fra i år 2015. " Lasse Martinussen Salt og Peber Grisen on Vimeo"

 

 

 

 

 


Ilderen " FETA " er desværre død.