Bondegårdsbesøg.                                                                                         

Redigeret d. 20/3.   Jeg tager i mod besøg  på min Bondegård.  Er i en lille gruppe max 9 personer. Men oplevelsen er størst ved 4-5 personer. Jeg viser dyr frem og I får lov at røre ved mange. Mine tider er Kl.10 og kl. 15. Både hverdage og weekend.  En god time koster for 1, 2 eller 3. personer 100 kr. ialt.  4 personer og derover 30 kr. pr. person.     Ring eller sms for flere oplysninger på 40252095.      Se hvad jeg har af dyr nu :

To ponyer, to æsler, to grise. fem geder og fem kid, to duer, to kalkuner, to påfugle, fire løbeænder, en landand , tre haner, syv høner, fire marsvin, tre kaniner, tre rotter, to mus , en hamster, to katte og to hunde  og fire børnebørn, HOV !

 

Bondegården på Hjul.

Jeg kommer ud på jeres institution/skole for kun 1500 kr. for en dag.

Medbringer grise, ged,marsvin, kanin samt kalkun, ænder, høns, rotter og 2 hunde. Evt. flere. Ring og få flere oplysninger på 40252095

Billederne er ikke opdateret.  Jeg har optrådt med Ildere, geder, ænder og et hav af dyr i de mere end 30 år, jeg har været på banen. Hunden Alfredo var vidunderlig og blev 13 år, og optrådte til det sidste.

 

Dyr i mit Cirkus år 2016 og 2017.

 Cirkushunden Elvira er 10 år, men er stadig med i forestillingen.  Hunden, "Den flyvende Søpølse fra Ollerup " Solomio  er i fuld vigør. Der foruden har jeg to pragtfulde høns, flere rotter. Ænderne Nip og Nap under oplæring og selvfølgelig Grisen Maren Malkeso, Maren er en fin dame som går på rød løber. Og så er der den MUsikalske Marinus (Canadisk Minigris.)

Maren er død. Årsag ukendt, den holdte op med at spise.

Oktober 2017.  Jeg optræder med kalkunen "Kalinka" og grisen Hr. Iversen er et år og har gjort det godt her i sommer. Mine 2 hunde Elvira og Solomio. Hr. Hansen en dejlig hane og så er der 4  rotter på slap line.